Palvelukeskus

Toimintaamme ohjaa tinkimätön sitoutuminen laatuun arvoketjun jokaisella osa-alueella. Olemme ylpeitä puhtaista tiloistamme ja huoltojärjestelmän piirissä olevista laitteistamme. Nopeus, joustavuus ja kyky reagoida muutoksiin ovat ekotehokkaiden toimitapojemme selkäranka.

Runsaan tukkuvarastomme ansiosta asiakkaamme saavat materiaalit käyttöönsä nopealla aikataululla. Palvelemme asiakkaitamme myös varastoimalla heidän materiaalejaan. Varastointipalvelumme avulla asiakkaamme vapauttavat resurssejaan varastosta muihin tarkoituksiin.

Tarjoamme valveutuneille asiakkaillemme määrämittaisuuden tuomia kiistattomia hyötyjä. Heille arkitamme levyaihiot jokaista projektia varten erikoismitoin. Muotoleikkauksessa käytämme ainoastaan määrämittaisia tai muuten tarkoituksenmukaisesti räätälöityjä levyjä.

Pakkaamme lähetettävät tuotteet asiakastoiveiden mukaisesti. Huolehdimme toimitustenne saapumisesta perille sovittuna ajankohtana päivästä ja kellonajasta riippumatta. Sinkopuhdistus, suojamaalaus ja viisteytykset ovat mahdollisia lisäpalveluita kaikkiin toimituksiimme.

Pikayhteydenotto

 

Oy AluSteel Ab

 

Asiakaspalvelu
02 846 0400

Telakkatie 4,
23500 Uusikaupunki

Teollisuustie 1,
23600 Kalanti